Re-integratie van cliënten met een uitkering (UWV)

Wij hebben ruime ervaring met re-integratie van mensen met een uitkering. Veelal is er sprake van een beperking: mentaal en/of fysiek. Wij kennen de werkprocessen binnen het UWV. Een aantal medewerkers van Wibbens is werkzaam geweest bij het UWV. Denken en handelen in termen van schadelast beheersing en duurzame re-integratie is voor ons een normale zaak. 

Wij voeren zowel trajecten uit binnen de ziektewet, doen IRO's en hebben verschillende toegangsovereenkomsten. Soms start een traject met een werkervaringsplaats. Wij hebben een uitgebreid netwerk van werkgevers die hier ervaring mee hebben.

Wibbens werkt in sommige gevallen samen met de DBC groep. De fysiotherapeuten en psychologen van DBC hebben ruime ervaring met het behandelen van UWV-cliënten. De samenwerking is integraal. Afspraken kunnen gemaakt worden op één van de locaties van DBC. Hierdoor is er geen tijdverlies, zijn de visies op elkaar afgestemd en is er tijdens de behandeling direct de focus naar werk. 

Wibbens Arbeidskundig Advies bezit sinds 2008 het keurmerk Blik op Werk.

Praktijk Cases Zakelijk

“Onze medewerker is naar een gespecialiseerde fysiotherapeut gegaan en heeft een scholing tot beveiliger gevolgd. De kosten hiervoor zijn dankzij Wibbens goed geregeld.

Lees meer...

''Onze drukkerij is een klein bedrijf waarbinnen voor een langdurige zieke werknemer helaas geen vervangend werk voor handen was.

Lees meer...

“Het resultaat van samenwerking voor onze organisatie is dat we een nieuwe setting van arbodienstverlening hebben, met voor ons een nieuwe manier van werken. Voorheen hadden we geen specifieke adviseur op dit terrein.

Lees meer...

“De betrokkenheid van Wibbens is prettig. Er wordt interesse getoond, ook in de organisatie van ANWB zelf. Wibbens is erg welwillend en alert en kan nuttige relaties tussen bedrijven scheppen.

Lees meer...