Re-integratie

U heeft een beperking, maar bent in staat om te werken.
U bent een tijd ziek geweest en wilt weer werken.
U werkt, maar heeft moeite om het vol te houden.
U ontvangt een uitkering en wilt graag weer aan het werk.

Herkent u dit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat re-integreren niet eenvoudig is. Vaak is professionele ondersteuning gewenst. Bij ons geen standaard programmaonderdelen, maar een programma toegespitst op uw situatie. Ieder mens is anders, iedere situatie is verschillend.

Wij begeleiden mensen met fysieke en/of mentale problemen richting een betaalde baan. In onze visie is het belangrijk om handvaten en oplossingen te vinden voor belemmeringen die de re-integratie in de weg staan. 

Middels een uitgebreide kennismaking en intake maken wij dit helder en geven advies over het te volgen programma. Daarbij is het belangrijk dat u een "klik" heeft met een van onze re-integratiedeskundigen. Re-integreren is een gedeelde inspanning!

Gezamenlijk gaan we op zoek naar de kortste weg richting werk.

Praktijk cases particulier

“Naar aanleiding van een spontane partiële dwarslaesie die ik opgelopen heb, kon ik mijn eigen werk niet meer doen. Wel wilde ik heel graag weer aan het werk.

Lees meer...

'Mijn collega reed me aan met een elektrische picker. Voordat ik het wist lag ik meters verderop in de stellingen', vertelt Rob Turksma als we vragen naar het bedrijfsongeval dat hem 5 jaar geleden is overkomen. Rob werkte in de assemblage, samen met collega's verzorgde hij de bevoorrading van een grote supermarktketen.

Lees meer...

“Het contact met Wibbens is via het UWV ontstaan. De aanleiding was dat ik langdurig in de ziektewet zat. Ik kon mijn draai niet meer vinden. Wel duidelijk was dat ik graag rijschoolhouder wilde worden.

Lees meer...

“Wegens een burn out ben ik via mijn oude werkgever in contact gekomen met Wibbens. De gesprekken stonden in het teken van mijn mogelijkheden, wat ik nog kon. 

Lees meer...