Klanten zeggen

“De betrokkenheid van Wibbens is prettig. Er wordt interesse getoond, ook in de organisatie van ANWB zelf. Wibbens is erg welwillend en alert en kan nuttige relaties tussen bedrijven scheppen.

Lees meer...

“Onze medewerker is naar een gespecialiseerde fysiotherapeut gegaan en heeft een scholing tot beveiliger gevolgd. De kosten hiervoor zijn dankzij Wibbens goed geregeld.

Lees meer...

“Het resultaat van samenwerking voor onze organisatie is dat we een nieuwe setting van arbodienstverlening hebben, met voor ons een nieuwe manier van werken. Voorheen hadden we geen specifieke adviseur op dit terrein.

Lees meer...

“Wibbens was de grote motivator en de drijvende kracht achter het proces. Het contact met alle betrokkenen verliep goed; de lijnen waren kort.

Lees meer...

“De samenwerking met Wibbens Arbeidskundig Advies verloopt goed. We hebben slechte ervaringen gehad met een vorig bureau omdat we geen uitgebreide informatie kregen en

Lees meer...

''Onze drukkerij is een klein bedrijf waarbinnen voor een langdurige zieke werknemer helaas geen vervangend werk voor handen was.

Lees meer...

Wibbens arbeidskundig advies BV

De Gang 1A
9531 JK Borger

Guyotplein 5-2
9712 NX Groningen

Postbus 13
9530 AA Borger

phone  088 - 2383260

  info@wibbens.nl

Spreekuurlocaties:
Alkmaar, Amersfoort, Assen, Enschede, Heerenveen, Zwolle

Logo Letselschade raad