Letselschade en werken

Letselschade: wat nu?  

Een verkeers- of bedrijfsongeval heeft uw leven op de kop gezet. Het ingewikkelde is dat allerlei partijen zich met u gaan bemoeien. Ze hebben het beste met u voor, maar het is soms lastig de juiste weg te kiezen. De arbeidsdeskundigen van Wibbens werken goed samen met alle betrokken partijen, zoals aansprakelijke verzekeraars, belangenbehartigers en advocaten.

Wij hebben veel ervaring met re-integratie van mensen die een letsel hebben opgelopen. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Een aantal voorbeelden:

  • Adviseren en organiseren van aanpassingen op uw werkplek
  • Adviezen geven over uw re-integratie
  • Het zoeken naar een nieuwe werkplek
  • Vaststellen van de behoefte aan huishoudelijke hulp
  • Vaststellen en doorrekenen van bedrijfseconomische schade

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen enkele juridische verbondenheid met verzekeraars of andere partijen. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen. Onze inspanningen om u te helpen worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar.

Mail of bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Praktijk cases particulier

“Het contact met Wibbens is via het UWV ontstaan. De aanleiding was dat ik langdurig in de ziektewet zat. Ik kon mijn draai niet meer vinden. Wel duidelijk was dat ik graag rijschoolhouder wilde worden.

Lees meer...

“Naar aanleiding van een spontane partiële dwarslaesie die ik opgelopen heb, kon ik mijn eigen werk niet meer doen. Wel wilde ik heel graag weer aan het werk.

Lees meer...

'Mijn collega reed me aan met een elektrische picker. Voordat ik het wist lag ik meters verderop in de stellingen', vertelt Rob Turksma als we vragen naar het bedrijfsongeval dat hem 5 jaar geleden is overkomen. Rob werkte in de assemblage, samen met collega's verzorgde hij de bevoorrading van een grote supermarktketen.

Lees meer...

“Wegens een burn out ben ik via mijn oude werkgever in contact gekomen met Wibbens. De gesprekken stonden in het teken van mijn mogelijkheden, wat ik nog kon. 

Lees meer...