Coaching op het werk

Hoe haal je met coaching weer het beste uit jezelf?

In een aantal gesprekken onderzoeken we de knelpunten die u ervaart in uw werk. Die kunnen heel verschillend zijn: loopbaanvragen, energie- of vitaliteitstekort, balans tussen werk en privé, wat zijn mijn competenties eigenlijk, moeizame communicatie en stressgevoelens.

Deze knelpunten hebben één ding gemeen, namelijk dat u niet meer 'in uw kracht zit'. U haalt niet meer het beste uit uzelf. 

Coaching is een middel om weer het beste uit uzelf te halen, herwinnen van balans. Belemmeringen hiervoor worden nader onderzocht. We geven u handvatten om deze gericht aan te pakken.

Coaching kan gericht zijn op uiteenlopende doelen:

  • Optimaliseren van uw prestaties
  • Ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en competentiesAfbeelding over Stress
  • Analyseren van uw toekomstperspectief
  • Voorkomen van (verdere) disbalans

Bij Wibbens werken ervaren coaches. Maak vrijblijvend kennis.

Mail of bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Praktijk cases particulier

“Wegens een burn out ben ik via mijn oude werkgever in contact gekomen met Wibbens. De gesprekken stonden in het teken van mijn mogelijkheden, wat ik nog kon. 

Lees meer...

“Naar aanleiding van een spontane partiële dwarslaesie die ik opgelopen heb, kon ik mijn eigen werk niet meer doen. Wel wilde ik heel graag weer aan het werk.

Lees meer...

'Mijn collega reed me aan met een elektrische picker. Voordat ik het wist lag ik meters verderop in de stellingen', vertelt Rob Turksma als we vragen naar het bedrijfsongeval dat hem 5 jaar geleden is overkomen. Rob werkte in de assemblage, samen met collega's verzorgde hij de bevoorrading van een grote supermarktketen.

Lees meer...

“Het contact met Wibbens is via het UWV ontstaan. De aanleiding was dat ik langdurig in de ziektewet zat. Ik kon mijn draai niet meer vinden. Wel duidelijk was dat ik graag rijschoolhouder wilde worden.

Lees meer...