Beroepsoriëntatie

Ondersteuning bij beroepskeuze

Bent u op zoek naar een geschikte beroepsrichting? Passen uw huidige werkzaamheden niet meer? Of heeft u een uitkering en weet u niet wat voor u een geschikte beroepsrichting is?

De consulenten van Wibbens gaan met u praktisch aan de slag en maken een gefundeerde en relevante arbeidsmarktoriëntatie. Tijdens het traject worden uw vaardigheden, interesses en mogelijkheden in kaart gebracht. Veelal zijn hier een aantal gesprekken voor nodig en kunnen beroepskeuze- en/of vaardigheidstesten hier een onderdeel van zijn.

Gezamenlijk formuleren we de richting die bij u past. Het kan zijn dat een werkervaringsplek of stage de aangewezen vervolgstap is. Het kan ook zijn dat een cursus of opleiding moet worden gevolgd om uw doel te bereiken.

Bij Wibbens werken ervaren professionals die u kunnen helpen met uw zoektocht naar een geschikt beroep. Neem even contact op en wij geven u een eerlijk en betrouwbaar advies.

Praktijk cases particulier

“Wegens een burn out ben ik via mijn oude werkgever in contact gekomen met Wibbens. De gesprekken stonden in het teken van mijn mogelijkheden, wat ik nog kon. 

Lees meer...

'Mijn collega reed me aan met een elektrische picker. Voordat ik het wist lag ik meters verderop in de stellingen', vertelt Rob Turksma als we vragen naar het bedrijfsongeval dat hem 5 jaar geleden is overkomen. Rob werkte in de assemblage, samen met collega's verzorgde hij de bevoorrading van een grote supermarktketen.

Lees meer...

“Het contact met Wibbens is via het UWV ontstaan. De aanleiding was dat ik langdurig in de ziektewet zat. Ik kon mijn draai niet meer vinden. Wel duidelijk was dat ik graag rijschoolhouder wilde worden.

Lees meer...

“Naar aanleiding van een spontane partiële dwarslaesie die ik opgelopen heb, kon ik mijn eigen werk niet meer doen. Wel wilde ik heel graag weer aan het werk.

Lees meer...