Arbeidsdeskundig onderzoek bij letselschade

Onze registerarbeidsdeskundigen doen, afhankelijk van de vraagstelling, een uitgebreide analyse van:

  • De mate van arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval of medische fout.
  • De beoordeling van zelfwerkzaamheid en het vaststellen van de behoefte aan huishoudelijke hulp.
  • De beoordeling van gemiste carrièrekansen en het opstellen van een hypothetisch carrièreverloop
  • De gevolgen van studievertraging.
  • De bedrijfsschade (bij zelfstandig ondernemers, door middel van een financiële analyse)

Re-integratie bij letselschade

Re-integratie binnen letselschade is méér dan alleen re-integreren. Wij realiseren ons dat belangen rondom een letselschadeprocedure nogal uiteen kunnen lopen.

De positie van de registerarbeidskundigen van Wibbens binnen letselschade is helder: wij zijn onafhankelijk en bouwen een vertrouwensband met de cliënt op. Alleen dan kunnen wij ons werk goed doen en kan er resultaat worden geboekt.

Het is uiteindelijk de cliënt die eigen keuzes maakt. Wij motiveren en coachen, bieden indien nodig hulpverlening, geven overzicht van verschillende perspectieven en re-integreren tenslotte. Soms bij de huidige werkgever, soms ook bij een andere werkgever.

Lees meer...

Praktijk Cases Zakelijk

“De betrokkenheid van Wibbens is prettig. Er wordt interesse getoond, ook in de organisatie van ANWB zelf. Wibbens is erg welwillend en alert en kan nuttige relaties tussen bedrijven scheppen.

Lees meer...

''Onze drukkerij is een klein bedrijf waarbinnen voor een langdurige zieke werknemer helaas geen vervangend werk voor handen was.

Lees meer...

“De samenwerking met Wibbens Arbeidskundig Advies verloopt goed. We hebben slechte ervaringen gehad met een vorig bureau omdat we geen uitgebreide informatie kregen en

Lees meer...

“Wibbens was de grote motivator en de drijvende kracht achter het proces. Het contact met alle betrokkenen verliep goed; de lijnen waren kort.

Lees meer...